Cautare

2460 de rezultate pentru "clasamente liga vi seria 1 etapa 17" (3.18 secunde)
Romania si Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0, in etapa a 4-a din Liga Natiunilor si nu mai depinde doar de propriile rezultate pentru a fi pe primul loc in grupa Modelul sarb a fost mereu pe gustul romanului.
Dinamo a fost umilita de Viitorul, scor 0-5, in primul meci al rundei cu numarul 25 din Liga 1.
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2.
Liga 1, play-out Etapa a 3-a Au marcat: Luckassen 10, Florica 14(ag), Paun 45+1, Aganovic 67, Tudorie 85, Mitrea 90 Echipe de start:
Ultima etapa a primei ligi a fost grea pentru gazde. ... Pe "Centralul" din Banie, Steaua a aratat, dupa o perioada destul de mare, ca poate deveni acea echipa care a evoluat in Liga Campionilor.
Otelul Galati a castigat duelul din deplasare contra lui Dinamo, scor 3-1, in etapa a doua din Liga 2.
Liga a 2-a, etapa a 10-a Progresul Spartac - Steaua 0-2 Bogdan Chipirliu 9, 90+3 pen., Chunchukov 33 Progresul Spartac:
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Astfel, conform acuzatiilor aduse, in opinia presei nationale, politia locala este umbrela de baza a acestui lung sir de furturi, existand un sef de inspectorat vechi, care stie si seria canistrelor cu care se fura, seria bancnotelor care s-au dat si cui s-au dat, si, mai grav, acesta este protectorul acestor furturi, care a lasat dosarele sa dospeasca in sertar.
Proprietar al unei vile uriase in centrul orasului, al unei case de vacanta la Seimeni, pe malul Dunarii, posesor de limuzina Mercedes (CT 82 MEN), interesat sa cumpere acum cativa ani un post de radio si capabil sa-i ofere fiului sau un BMW seria 5 si un altul X5 (CT 86 AEN) in doar cateva luni (drept consolare, probabil, dupa ce acesta a omorat un om in Bucuresti, anul trecut), comisarul Nicolae este acum anchetat de superiorii sai si nu numai.
Seria Terminator continua cu un nou capitol, Terminator: Destin intunecat, un super film care apare in cinematografele din Romania incepand cu data de 1 noiembrie.
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
, seria manifestarilor, de data aceasta in orasul Murfatlar, acolo unde va fi inaugurat noul sediu de partid, situat chiar in centrul localitatii. ... Cu acest prilej, se deschide si seria de intalniri zonale organizate in campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie a.
Trecerea la armata profesionista se va produce, teoretic, dupa 1 ianuarie 2007, insa in practica acest proces aproape s-a incheiat, iar tinerii ar trebui deja sa se regaseasca pe piata muncii din judet.
1094/2006, angajatorii sunt obligati ca, incepand cu 1 ianuarie 2007, sa tina evidenta salariatilor printr-un registru electronic. ... Printre acestea se numara si seria si numarul carnetului de munca.
BMW seria 6 Coupe E63 este visul multora dintre pasionatii de masini sport. ... Sistemul de evacuare care a fost special creat pentru seria 6 este impresionant prin tonul sau sportiv.
Vagonul de clasa 1 (seria 1091) are în dotare patru monitoare TFT -19‘‘, pentru prezentare programe video si promo, montate câte doua în fiecare zona destinata calatorilor, iar vagonul de clasa a 2-a (seria 8789) are doua monitoare TFT - 21‘‘.
Deja utilizator al unui BMW Seria 7, Hagi va testa si calitatile unuia dintre cele mai inovatoare modele de pe piata.
Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012. Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978.
In primul paragraf, mentioneaza ca cei doi "vor putea fi urmariti duminica, 26 iunie", iar apoi arata ca "seria necontenita de succese a celor doi a determinat comutarea lor la pupitrul principalului jurnal de stiri al postului, difuzat zilnic in intervalul orar 20.00-20.50." Cum suna comunicatul Antena 3:
google-analytics.com